Technoind srl
Echipamente Nave si Ambarcatiuni
Tel:
(+40) 744 593 593
Email:
puiu.maris@technoind.ro
Technoind

Echipamente Navale

Distribuim echipamente navale de calitate la standarde internationale.

Oferim solutii optime pentru toate nevoile clientilor nostri.

Livrarile sunt executate la termen, cu maximum de profesionalism.

2233161827_bbed8b1c00_o

TECHNOIND s.r.l. are o activitate indelungata ca reprezentant si distribuitor al unor renumiti producatori de echipamente navale, atat in domeniul constructiilor de nave cat si in sectorul comercial maritim.

De la asumarea acestui rol in 2004, TECHNOIND a oferit pe piata locala o gama din ce in ce mai larga de echipamente si piese de schimb.

Lucrand cu personal calificat si mentinand cele mai inalte standarde, TECHNOIND va asigura ca toae livrarile sunt executate profesional si la timp.

TECHNOIND are un parteneriat exclusiv cu lideri recunoscuti si inovatori tehnologigi din sectorul maritim.

Apreciem relatia cu Principalii nostrii si depunem eforturi pentru a ne mentine pozitia de veriga cheie in lantul lor global de distributie.

TECHNOIND ofera echipamente navale de calitate, certificate la cele mai inalte standarde internationale. Experienta noastra pe termen lung in acest domeniu ne permite sa venim cu solutii optimepentru toate cerintele clientilor. Noile echipamente oferite sunt de asemenea avantajoase din punct de vedere al costului, avand o eficienta, functionare si operativitate imbunatatite pe intreaga durata de exploatare a navei.

Pentru noi este importanta o relatie pe termen lung cu toti cleintii. De aceea putem extinde serviciile noastre dincolo de perioada garantiei, pentru toate tipurile de reparatii si lucrari de intretinere. De asemenea urmarim cele mai stricte norme pentru a livra piesele de schimb corespunzatoare in cel mai scurt timp.


Producatori Echipamente Navale


Catalog Echipamente Navale


MAN DIESEL & TURBO
MAN DIESEL & TURBO
Diesel Marine Equipment
S.C. Technoind S.R.L. Echipamente Nave si Ambarcatiuni Tel: (+40) 744 593 593 Fax: (+40) 236 415 442 Email: puiu.maris@technoind.ro

Adresa:
Str. Domneasca nr.13
Bloc L, Scara 5, Apartament 12
800015 - Galati
Romania

Concept & Website Design
Epic Web Design
Optimizare SEO &
Responsive Website Template
Web Design Venture

Copyright © 2006 - 2019 Technoind. Toate drepturile rezervate.